PontMeyer Handelsbedrijven

PontMeyer is een one-stop-shopping formule, alles voor de bouw onder één dak: hout, plaat en bouwmaterialen. PontMeyer is voor iedereen die bouwt of verbouwt en richt zich op de zakelijke klant, maar ook de particuliere klant kan hier terecht. Haar vestigingsnetwerk bestrijkt heel Nederland.

Koninklijke Jongeneel

Jongeneel is een distributeur van hout, plaat en bouwmaterialen. Zij onderscheid zich op het gebied van hout, plaat en gevel. Het assortiment hout en plaat is breed en aangevuld met relevante bouwmaterialen. Jongeneel vestingen zijn verdeeld over heel Nederland en zijn allemaal voorzien van het drive-in model.

Astrimex

Astrimex is een toonaangevende groothandel in afbouwmaterialen. Zij levert producten van vooraanstaande leveranciers van plafond en wandproducten. Vanuit verschillende vestigingen worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwproducten, zowel in standaard uitvoeringen als maatwerk.

RET Bouwproducten

RET Bouwproducten is een importeur van plaatmateriaal met een breed scala aan specials. Het assortiment bestaat uit de productgroepen: plaatmateriaal, gevel, interieur, wand & plafond, brandpreventie en deuren & kozijnen. Door deze mix fungeert zij als one-stop shopping toeleverancier aan de handel en de industrie.

Houthandel Van Dam

Houthandel van Dam bedient haar klanten met producten vanuit de catagorieën geveltimmerwerk, lijstwerk en gevelbekleding. Haar klanten bevinden zich vooral in de houtverwerkende industrie en regionale handel. Naast de voorraadartikelen ondersteunt Van DAM eveneens in klantspecifieke orders.

Heuvelman Hout

Heuvelman Hout is importeur van vurenhout en richt zich op de houtverwerkende industrie. Door de uitgebreide productiemogelijkheden levert Heuvelman veel  maatwerk aan klanten die vurenhouten halffabricaten verwerken. De klantwaarde is gebaseerd op een bovengemiddelde kwaliteit en het gestructureerd en op tijd leveren van producten.

Centrop Houtimport

Als voorraadhoudend naaldhoutspecialist heeft Centrop Houtimport vele mogelijkheden. Met een voorraad, bewerkingsafdeling (De Twee Gebroeders) en logistiek belevert Centrop het hele land binnen twee dagen. Met rechtstreekse aanvoer vanaf zagerijen kunnen logistieke kosten overgeslagen worden met zeer scherpe tarieven tot gevolg.

Hillegersbergsche Gevelproducten

Hillegersbergsche Gevelproducten (HGPro) is dé importeur in Nederland op het vlak van de toelevering van gevelproducten en -systemen aan de handel en industrie. Door de ruime voorraadpositie, de excellente bewerkingsmogelijkheden en de goede logistieke service kan HGPro de klant optimaal bedienen.

Trima

Trima is importeur en groothandel in plaatmateriaal. Bij Trima werken 13 gemotiveerde collega’s die dagelijks ongeveer 280 m3 plaat (ver-)kopen. Dit doen zij deels intern en deels extern. Hout- en bouwmaterialenhandels zijn de belangrijkste klanten, daarnaast levert Trima ook aan diverse industriële verwerkers van plaatmateriaal. Door de ervaring en specialisme is Trima voor alle TABS Medewerkers graag de vraagbaak op het gebied van platen.

Woodimex

Woodimex International handelt in hardhoutsoorten als Meranti, Mahonie, Europees Eiken en WesternRedCedar. Woodimex International is medio 2021 opgegaan in Houthandel Van Dam, de in Bunnik gevestigde TABS groothandel in hardhout.
Maasstad Hout & Plaat

Maasstad Hout en Plaat is een hout en plaatmaterialen leverancier. Maasstad Hout en Plaat is medio 2021 opgegaan in PontMeyer.